CLAREBOUT POTATOES

Clarebout is ontstaan uit de activiteiten van het oorspronkelijke aardappelbedrijf van de familie Clarebout. Deze onderneming was actief in het sorteren en verhandelen van verse aardappelen. In 1988 werd de hoofdactiviteit van het familiebedrijf gewijzigd naar het verwerken van deze verse aardappelen tot diverse diepgevroren aardappelproducten.

 

We hebben in België 2 ultramoderne productie-eenheden en diverse opslagplaatsen voor aardappelen. De hoofdzetel en een eerste productie-eenheid is gevestigd in Nieuwkerke , een 2de productie-eenheid is gevestigd in Waasten . De opslagplaatsen zijn o.a. gevestigd in Frameries , Komen, Diksmuide, etc.

 

Wat doen we

We zijn één van de belangrijkste producenten wereldwijd van diepvries aardappelproducten voor private labels. Om dat te bereiken werken we heel nauw samen met onze klanten. We willen hun noden perfect begrijpen en er gepast op inspelen. We streven naar de hoogste klanttevredenheid door flexibel, innovatief en klantgericht te werken.

 

Het familiebedrijf staat garant voor korte en open communicatielijnen, snelle beslissingen en het nakomen van gemaakte afspraken. We zijn sterk exportgericht en verdelen onze producten naar meer dan 120 landen wereldwijd. De klanten bevinden zich hoofdzakelijk in 4 segmenten: retail, catering, quick service restaurants en voedingsindustrie.

CLAREBOUT POTATOES
CLAREBOUT POTATOES CLAREBOUT POTATOES CLAREBOUT POTATOES

Alle vacatures bij CLAREBOUT POTATOES jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf CLAREBOUT POTATOES. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.