Contec BV

Contec is wereldwijd een grote speler binnen industriële automatisatie van productieprocessen. Onze activiteiten omvatten Electrical & Instrumentation (E&I) Engineering, programmeerwerk (PLC, SCADA, MES/IT), elektrische vermogensstudies en procesveiligheid.
Om onze doelen te bereiken, focussen we op net dat beetje extra doen om onze klanten de best mogelijke oplossingen aan te bieden en topkwaliteit te leveren. Onze klanten bestaan zowel uit multinationals als kleinere bedrijven en dat binnen een brede waaier van sectoren, gaande van voeding en personal care tot pharmacie en (petro)chemie.
De combinatie met onze projectmatige aanpak, maakt werken bij Contec gevarieerd en uitdagend. Met iets meer dan 200 medewerkers zijn we groot genoeg om omvangrijke en uitdagende projecten van A tot Z te realiseren, maar we zijn nog steeds klein genoeg om de cultuur die er altijd al geweest is te vrijwaren: niemand is een nummer. Dit wordt ook in stand gehouden door onze juridische bedrijfsvorm, namelijk een coöperatieve vennootschap (CVBA). Alle aandelen van Contec zijn in handen van onze eigen medewerkers: er is geen extern kapitaal aanwezig in de firma. Hierdoor zijn we erg onafhankelijk en blijven we flexibel op de markt. Geen verantwoording aan moederbedrijven aan de andere kant van de wereld.
Werken @ Contec?
Dat betekent kansen krijgen en levenslang leren binnen een organisatie in continue groei. Samen met je collega’s werk je in een open en familiale omgeving, waar flexibiliteit langs beide kanten key is.Met op dit moment 7 kantoren verspreid over Europa telt de Contec Groep zo’n 200 supergemotiveerde specialisten. We zijn in volle groei en continu op zoek naar nieuwe collega’s die mee in het verhaal willen stappen. Are you in for the ride? 
 
Stuur ons jouw CV op recruitment@contec.be of spreek ons aan in de chatroom voor meer informatie! 
 
Bekijk ook gerust onze website voor alle openstaande vacatures.

Contec BV
Volg Contec BV op LinkedIn Volg Contec BV op Facebook

Alle vacatures bij Contec BV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Contec BV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.