CORNEILLIE NV

Afval is ons vak, Corneillie plaatst containers met gemak. Aan de kant of op de baan overal zie je Corneillie staan. Met hun rode kleur en steeds op tijd, je kan er makkelijk al je afval in kwijt. Van vergunning tot parkeerverbod voor regio Brugge regelt Corneillie alles vlot. Ook voor het leveren van zand, grond of stabilisé… denken wij met je mee. Afval storten, makkelijk en betaalbaar? Corneillie brengt het voor mekaar!
 
Containerverhuur Corneillie is een dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in Brugge en omstreken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van afvalcontainers en het aankopen van bouwmaterialen en grondstoffen aan de laagste prijs. Daarnaast ben je welkom in ons containerpark voor het snel en eenvoudig storten van jouw afval. Zowel particulieren als professionelen zijn welkom. Met onze jarenlange ervaring staan wij steeds klaar om jou te helpen met deskundig en persoonlijk advies.

CORNEILLIE NV

Alle vacatures bij CORNEILLIE NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf CORNEILLIE NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.