Datos nv

Al meer dan 70 jaar biedt Cardoen een uniek concept aan: je vindt er ten alle tijden 1000 auto’s van 25 merken aan de laagste prijs. Dankzij de jarenlange ervaring, de diversiteit in aanbod en het scherpe prijsbeleid is Cardoen niet alleen historische speler maar ook een leider in zijn markt. Sinds 2018 is Cardoen onderdeel van de Aramis Group, een Franse groep die koploper is op het vlak van online autoverkoop met verschillende vestigingen doorheen heel Europa.
 
Cardoen maakt gebruik van de expertise van de Aramis Group om de verkoop van opgeknapte gebruikte auto’s en de online verkoop van auto’s in België te stimuleren. Cardoen heeft 16 autosupermarkten en 16 onderhoudscentra verspreid over het land. Zodoende is Cardoen een one-stop shop waar de klant zijn auto koopt, laat onderhouden en laat herstellen.Al meer dan 70 jaar biedt Cardoen een uniek concept aan: je vindt er ten alle tijden 1000 auto’s van 25 merken aan de laagste prijs. Dankzij de jarenlange ervaring, de diversiteit in aanbod en het scherpe prijsbeleid is Cardoen niet alleen historische speler maar ook een leider in zijn markt. Sinds 2018 is Cardoen onderdeel van de Aramis Group, een Franse groep die koploper is op het vlak van online autoverkoop met verschillende vestigingen doorheen heel Europa.
 
Cardoen maakt gebruik van de expertise van de Aramis Group om de verkoop van opgeknapte gebruikte auto’s en de online verkoop van auto’s in België te stimuleren. Cardoen heeft 16 autosupermarkten en 16 onderhoudscentra verspreid over het land. Zodoende is Cardoen een one-stop shop waar de klant zijn auto koopt, laat onderhouden en laat herstellen.

Datos nv

Alle vacatures bij Datos nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Datos nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.