David Renovatiewerken NV

David Renovatiewerken nv is reeds meer dan 45 jaar een gevestigde waarde in de regio op het vlak van renovatiewerken en nieuwbouw.
De firma werd opgericht in 1977 door Dhr. Frank David en groeide uit tot een koploper in zijn sector.
David Renovatiewerken staat garant voor een volledige, hoogkwalitatieve projectuitvoering en begeleiding, dit vanaf de ontwerpfase, dankzij een team van ervaren medewerkers die tot het uiterste gaan.
In 2011 werd een akkoord tot overname gesloten tussen de oprichter Dhr. Frank David en de zaakvoerders van VA Projects, Dhr. Stefan Anno en Dhr. Wouter Van Acker. VA Projects is ook eigenaar van Tuinteam bvba. Tuinteam bvba is reeds 23 jaar actief in de sector van zwemvijvers, tuinbouw en openbare werken. Gedurende deze periode heeft Tuinteam een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van kwaliteit, service en vakkennis.
Met de overname van David Renovatiewerken nv kunnen er nu totaalconcepten aangeboden worden op het gebied van comfortabel wonen; dit zowel voor de woning als voor de tuinomgeving.
De activiteiten van David Renovatiewerken nv en Tuinteam bvba blijven onafhankelijk functioneren.

David Renovatiewerken NV
Volg David Renovatiewerken NV op Facebook

Alle vacatures bij David Renovatiewerken NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf David Renovatiewerken NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.