DECA

Voedselveiligheid, constante kwaliteit, een aantrekkelijk product... jouw uitdagingen zijn niet min. Dat weten wij bij DECA als geen ander. Daarom hebben wij de noden van onze klanten vertaald in duurzame verpakkingen voor voeding in kunststof, glas en blik. 
Want meer dan 40 jaar expertise binnen de voedingsindustrie, dat is niet niks. 
 
Verpakkingen voor voedingsmiddelen hebben voor ons geen geheimen meer. Onze productie(ruimte) voldoet volledig aan de HACCP- en voedingswetgeving en we bouwen matrijzen in eigen beheer. 
En ja hoor, wij zijn heel erg bezig met ecologisch verpakken. Elke polypropyleen verpakking die van de band rolt, is 100% recycleerbaar. We zetten in op innovatie: nieuwe vormen, andere samenstellingen en minimaal materiaalgebruik.
Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan voor verpakkingsmachines? We bouwen zelf elektrische doseersystemen en verdelen grote en kleine machines, inclusief onderhoud.
 
Bij DECA zijn we naast producent ook distributeur van voedingsglas, blikken verpakkingen en verpakkingsinstallaties.
Stockeren doen we in onze 13.625 m2 grote magazijnruimte, van waaruit de logistiek vlekkeloos geregeld wordt. 
 
Werken bij DECA? Dan krijg je een job met zelfstandigheid. Je komt terecht in een moderne omgeving waar initiatief tonen wordt aangemoedigd. Wil je graag vooruit in het leven en wil je je steentje bijdragen aan een succesverhaal? Ga je voor fun op het werk én naast het werk samen met collega's? Dan heb jij wellicht het DECA DNA in jou!
 
 

DECA
DECA DECA DECA DECA
Volg DECA op LinkedIn Volg DECA op Facebook Volg DECA op Instagram

Alle vacatures bij DECA jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf DECA. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.