Felix Groep

Sterk team
De Felix-groep is een typisch Kempisch familiebedrijf. Door hard werk, een sterk team en tevreden klanten zijn we van nul uitgegroeid tot een bedrijf met bijna 100 medewerkers & 12 vestigingen.
Service Centraal
"Omdat service belangrijk is ! " is sinds 1978 niet zo maar een slogan in ons bedrijf. Service is de reden van ons bestaan en de motor van onze groei ! Daarom geven we u graag onze definitie van service: Service is het goed gevoel dat u ervaart elke keer u in contact komt met ons bedrijf. Al onze medewerkers tonen een oprechte interesse in de behoeften van de klant en een absolute wil om deze in te vullen.
Flexibiliteit
Felix groep investeert dan ook systematisch in het uitbreiden en aanpassen van haar dienstenpakket aan de behoeften van de klant.
Investeren In Mensen
We investeren niet enkel in de modernisering van onze werkplaatsen en processen, maar ook en vooral in de mensen die elke dag voor u klaar staan om deze service te leveren.
 

Felix Groep
Volg Felix Groep op LinkedIn Volg Felix Groep op Instagram

Alle vacatures bij Felix Groep jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Felix Groep. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.