Garage De Laak nv

Garage DE LAAK nv
is als officieel MAN truckcenter actief in verkoop, herstelling en onderhoud van vrachtwagens en ander rollend materiaal.
Als familiale onderneming staan wij sterk in de Kempen door onze vlotte bereikbaarheid, moderne garage-uitrusting en onze uitstekende klantenservice.
Door professioneel, betrouwbaar en klantgericht tewerk te gaan hebben wij steeds de intentie te blijven groeien en onze naambekendheid en reputatie in de sector te verstevigen .
Daarbij houden wij steeds zeer nauwlettend onze doelstellingen voor ogen : lange termijnrelaties opbouwen met tevreden klanten en leveranciers.
 
Professioneel  om deze doelstellingen te realiseren kunnen wij rekenen op een hecht en bekwaam team van goed geschoolde medewerkers en blijven we voortdurend investeren in  een moderne infrastructuur en de meest geschikte apparatuur. Door onze medewerkers regelmatig te evalueren, te begeleiden en verder te bekwamen door gespecialiseerde opleidingen, blijven wij de concurrentie een stap voor.
 
Betrouwbaar dit zowel naar onze klanten als naar onze leveranciers toe door de afgesproken verplichtingen na te komen en te streven naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.
 
Klantgericht door de ruime openingsuren, onze eigen 24/24 uren service en de mogelijkheid tot het huren van een vervangwagen bij eventuele langdurige herstellingen bieden wij onze klanten een zo goed en breed mogelijke service aan. 
 
Kortom Garage De Laak zal in de toekomst de dienstverlening continu blijven verbeteren om de ideale partner te zijn zowel voor klant als leverancier.
 

Garage De Laak nv

Alle vacatures bij Garage De Laak nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Garage De Laak nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.