Geedeco

Veelzijdigheid

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren ( eigen atelier ) en plaatsen van houten ramen en deuren, poorten en luiken. Kiest u voor hout, dan kiest u voor tijdloze elegantie. Samen met u creëren wij uw buitenschrijnwerk afgestemd op uw wensen en op de stijl van uw project, van renovatie tot nieuwbouw. Geedeco luistert naar uw ideëen en stelt u een totaaloplossing voor om uw droom te realiseren. Bij ons kan u ook terecht voor rolluiken, zonnewering, muggenramen, en binnenafwerking.

Wij geven u graag de voordelen van hout op een rijtje :

·         Degelijk en duurzaam

·         Klasse en authenticiteit

·         Verschillende toepassingen en stijlen mogelijk

·         Van klassiek tot modern, van laag energie tot passief

·         Flexibilteit qua kleuren en profielen

·         Onderhoudsvriendelijk

·         Hoog rendement

·         Stralen een natuurlijk warmtegevoel uit

Ervaring en vakmanschap

Zaakvoerder Geert De Cooman komt uit een familie van meubel- en trappenmakers waar hij zijn passie voor het vak heeft meegekregen. Reeds 25 jaar draait hij mee in de houtsector waarvan 9 jaar vol passie en overgave voor zijn eigen bedrijf. Geedeco heeft dan ook een stevige reputatie opgebouwd en werkt uitsluitend met ervaren vakmensen. De talloze realisaties op onze website (www.geedeco.be) kunnen dit alleen maar bevestigen. 

Klantenservice

U gaat bouwen of verbouwen? U heeft een vraag over het verwerken van houtelementen in uw project ? Geedeco luistert naar uw ideëen en geeft professioneel advies op maat dat bovendien past bij uw budget. Ook voor totaaloplossingen biedt Geedeco een heldere kijk op uw bouw- of verbouwingsplannen. Er wordt dan ook gestreefd naar een nauwe samenwerking tussen klant, architect en aannemer voor een vlotte planning van de werken. 

Kwaliteitsgarantie

Zaakvoerder Geert De Cooman houdt alle projecten nauwlettend in het oog en ziet er op toe dat alle werken kwalitatief en zorgvuldig uitgevoerd worden. Hiervoor worden enkel de beste gecertificeerde houtsoorten en materialen gebruikt. Bovendien worden de nieuwste productietechnieken in ons eigen atelier aangewend om u de kwaliteit te garanderen die u vooropstelt.

Locatie

De firma Geedeco is gelegen in de Ambachtzone van Oosterzele. Dichtbij de autostrade E40, afrit Wetteren. Centraal gelegen voor Gent, Brussel en Antwerpen maar ook de Kust, Kortrijk en Leuven zijn ons niet onbekend. Kortom...niets is ons te ver ! 

Geedeco
Contact

Contacteer dit bedrijf

Lange Ambachtstraat 14
9860 Oosterzele

Alle vacatures bij Geedeco jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Geedeco. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.