Gemeente Tervuren

Gelegen in de Groene Gordel rond Brussel, biedt Tervuren haar 22.000 inwoners een thuis waar het aangenaam wonen en vertoeven is.

Als gemeentebestuur trachten we de dienstverlening naar de Tervurenaars zo optimaal mogelijk te organiseren. Hiertoe bouwden we een stevige organisatie uit met ruim 430 enthousiaste medewerkers, verdeeld over gemeente en ocmw.

Wie kiest voor een job bij gemeente Tervuren, komt terecht in een fijne werkomgeving met aandacht voor de balans werk-privé. Naast een job met inhoud en verantwoordelijkheid, bieden we jou een aantrekkelijk voordelenpakket en kansen om je verder te ontwikkelen binnen je functie of door te groeien.

Werken voor gemeente Tervuren, dat betekent ook werken in een diverse organisatie. Je leeftijd, afkomst, geslacht, gender, geloof of beperking maken daarbij geen verschil. We selecteren op basis van je kwaliteiten en vaardigheden.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische organisatie en mee vorm geven aan de toekomst van Tervuren? Bekijk dan snel onze vacatures.

Gemeente Tervuren
Gemeente Tervuren Gemeente Tervuren

Alle vacatures bij Gemeente Tervuren jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Gemeente Tervuren. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.