Group Jansen

Je zal tewerkgesteld worden binnen Group Jansen, waar collega's meer zijn dan gewoon collega's. Bij ons gaan #hardlachen én #hardwerken hand in hand. We kunnen er niet omheen: Jansen is een fier, innovatief en zorgzaam bouwbedrijf met tonnen vol ambitie. Naast de passie voor bouwen, is de passie voor onze medewerkers minstens even groot. We zijn een grote professionele groep, waar persoonlijke behartiging gesmaakt en gevoeld wordt. We besteden aandacht aan een goede work-life balance en ook aan wellbeing zal het niet ontbreken.
Als medewerker vorm je het uithangbord van ons bedrijf. Hierbij sta je als een rots achter de visie en strategie van het bedrijf en draag je dit naar buiten, zowel voor interne als externe stakeholders. Een gebouw bepaalt hoe mensen zich voelen en gedragen. Daarom bouwt Group Jansen steeds voor de mens in het gebouw. We doen dit met maar liefst 500 eigen vakmensen en professionals en met een ruime ervaring van bijna 50 jaar. Dit maakt Group Jansen tot een top of the bill algemeen aannemer en specialist in binnenafwerking en technieken.

Group Jansen

Alle vacatures bij Group Jansen jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Group Jansen. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.