HGC-HANOS

HGC-HANOS is meer dan een internationale horecagroothandel. Bij HGC-HANOS vind je niet alleen horecabenodigdheden, maar ook culinaire inspiratie en kennis. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.
 
Met 2 vestigingen in België en 18 in Nederland, vijf distributiecentra en ruim 4000 medewerkers, bedienen wij onze klanten in België, Nederland en Duitsland. Samen met onze partners bieden wij onze klanten een exclusief en uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een excellente service. Met deze ingrediënten zorgen wij ervoor dat onze klanten iedere dag succesvol kunnen ondernemen.
 
Binnenkort openen wij een derde HGC-HANOS vestiging in België, meer bepaald te Willebroek! Deze vestiging zal functioneren als een volledig zelfstandige bezorggroothandel, zonder winkelgedeelte.
 
Lijkt het jou leuk om in deze gloednieuwe HGC-HANOS vestiging aan de slag te gaan of ben je gewoon nieuwsgierig om dit prachtige pand eens te bezichtigen? Meld je dan aan voor onze opendeurdag!
 
Tijdens onze opendeurdag maak je kennis met de verschillende logistieke- en transportfaciliteiten binnen HGC-HANOS Willebroek. Ontmoet toekomstige collega's en neem alvast een kijkje in onze gloednieuwe vestiging.
 
Meld je aan via onze website: https://www.werkenbijhanos.be/werken-bij-hanos/evenementen 
 
 

HGC-HANOS
HGC-HANOS HGC-HANOS HGC-HANOS
Volg HGC-HANOS op Facebook Volg HGC-HANOS op Instagram

Alle vacatures bij HGC-HANOS jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf HGC-HANOS. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.