HKS Belgium NV

HKS The Metal Company HKS is marktleider en toonaangevend in de metaalrecyclingbranche in Nederland. Wij werken met geavanceerde productiemiddelen en modernste hightech separatietechnieken gespecialiseerd in het verwerken en sorteren van ijzer, metaal/restfracties en elektronica. Waardevolle materialen die uiteindelijk weer als hoogwaardige grondstof aan metaalproducenten wordt geleverd. Wij maken van metaalafval weer bruikbaar materiaal en zijn hierdoor een belangrijke speler in de circulaire economie.

HKS heeft de kwalificatie MVO 4 behaald, zijnde het op één na hoogste niveau op de schaal voor “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”.

De HKS Group telt 13 vestigingen waaronder 10 in Nederland, 2 in België en 1 in Groot-Brittannië. HKS telt zo’n 450 medewerkers en is een 100% dochteronderneming van TSR, in Europa marktleider op het gebied van metaalrecycling, met 170 vestigingen en ongeveer 3900 werknemers.

HKS Belgium NV
HKS Belgium NV HKS Belgium NV HKS Belgium NV HKS Belgium NV
Volg HKS Belgium NV op LinkedIn

Alle vacatures bij HKS Belgium NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf HKS Belgium NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.