Hogeschool PXL

Hogeschool PXL heeft het meest diverse aanbod in Belgisch Limburg. Binnen 9 departementen organiseert ze 39 basisopleidingen: 19 professionele bachelors, 1 master, 1 educatieve master, 17 graduaatsopleidingen, 1 educatieve graduaatsopleiding, 33 afstudeerrichtingen. Met vele postgraduaten, bachelor-na-bacheloropleidingen, na- en bijscholingen, congressen en seminaries is Hogeschool PXL toonaangevend in levenslang leren. De 100.250 jaarlijkse bezoekers van PXL-Congress bewijzen dit. Ook in praktijkgericht onderzoek staat Hogeschool PXL ten dienste van het werkveld. De 10 expertisecentra van PXL-Research zijn gekend om hun vraaggestuurde no-nonsense aanpak. Met de Universiteit Hasselt werkt Hogeschool PXL doorgedreven samen in de Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg. Hogeschool PXL heeft vestigingen in Hasselt, Diepenbeek en Genk, en is een tweede thuis voor ruim 9.645 studenten en 1.100 personeelsleden.

Hogeschool PXL professionaliseert mensen en organisaties en draagt bij aan welvaart en welzijn. Dat is onze missie.

Onze visie is dat Hogeschool PXL door een sterke verwevenheid van het onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten haar studenten, medewerkers en organisaties in co-creatie wil laten groeien tot excellente professionals.

De visie van Hogeschool PXL is gebaseerd op het X-factor model van excellente professionals en excellente professionele organisaties. Deze X-factor omhelst vier statements en is het kompas dat ons allen gidst. Junior-collega's (studenten), personeel, organisaties en onze Hogeschool PXL, wij allen creëren de toekomst.

Hogeschool PXL
Hogeschool PXL Hogeschool PXL Hogeschool PXL

Alle vacatures bij Hogeschool PXL jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Hogeschool PXL. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.