Huurland

Ben jij zot van machines? Dan is een job bij Huurland zeker iets voor jou. Omringd door honderden verschillende machines werk je voor vakman en particulier.  Zij gebruiken de machines in de bouw, industrie en voor werken aan huis en tuin.  Klanten eisen onmiddellijke beschikbaarheid en door het netwerk van 9 filialen kunnen we daar perfect aan voldoen.

Machines verhuren met advies? Daarin blinken wij uit! Help je graag mensen met je vakkundige uitleg?  Dan vind je bij Huurland een heel interessante en afwisselende job.  Heb je een passie voor bouw en techniek en hou je van contact met klanten, dan zit je hier op je juiste plaats. Als groeiend familiebedrijf wil de jonge directie de ambitieuze groei van de voorbije jaren verder aanhouden.  Daarom investeren we permanent in de nieuwste producten en in de opleiding van onze professionele medewerkers. Zoek jij werk dicht bij huis, dan ben je bij Huurland aan het juiste adres.

Huurland
Volg Huurland op Facebook

Alle vacatures bij Huurland jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Huurland. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.