INFRABEL

Over Infrabel

Met 3.800 kilometer spoorlijn heeft België één van de drukste netten van Europa. Onze 10.000 gepassioneerde medewerkers blinken uit in hun vakgebied en zetten elke dag hun talenten in voor een betrouwbaar en modern spoorwegnet. En dat in een innovatief bedrijf, met behulp van de nieuwste technologieën, met veel flexibiliteit en met ruimte om te groeien.

Een job met impact

Al onze vacatures hebben een impact: op het milieu, op de economie, op de maatschappij. Openbaar vervoer is een duurzame vorm van mobiliteit heeft dus een positieve invloed op de samenleving.

Een grondige opleiding en doorgroeimogelijkheden

Zodra je bij ons begint leer je de kneepjes van het vak in onze nieuwe Infrabel Academy, ons eigen uniek opleidingscentrum voor de spoorwegberoepen. We bieden jou zo de kans om door te groeien of een nieuwe weg in te slaan binnen ons bedrijf.

Een uitdagende job

Een stiel in de spoorwegen is uniek in België. We zetten daarom sterk in op innovatie, grote projecten schrikken ons nooit af. We zoeken dus mensen met een passie, maar we verliezen jouw passie(s) daarbij niet uit het oog. Daarom bieden we de nodige flexibiliteit en de juiste balans tussen werk en privé.

We zijn er voor iedereen

Goed werk staat los van handicaps, nationaliteiten, geslacht of leeftijd. We behoren allemáál tot de Infrabel-familie. We vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s zichzelf kunnen zijn op de werkvloer. In het kader daarvan bestrijden we alle vormen van discriminatie. #WeAreInfrabel

INFRABEL

Alle vacatures bij INFRABEL jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf INFRABEL. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.