INFRABEL

Elke dag werken we samen aan een veilig, kwalitatief en modern spoornet

Met 3.602 kilometer spoorlijn heeft België één van de drukste netten van Europa. En het wordt alleen nog maar groter en drukker. Om al die reizigers op een veilige en duurzame manier te blijven vervoeren, zoeken we nieuwe medewerkers. 

Neem je carrière in handen

Zodra je bij ons begint, leer je de kneepjes van het vak bij Infrabel Academy. We blijven je volgen en evolueren samen met jou. Heb je bijvoorbeeld zin om intern door te groeien of een nieuwe weg in te slaan binnen ons bedrijf? Dat kan!

Groei op je eigen tempo

Ja, je bent gedreven en doet je job graag. Maar het leven is meer dan werken alleen. Je gezin, vrienden, sport en hobby’s bijvoorbeeld. Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd maakt een mens gelukkig. Daarom bieden we jou de flexibiliteit en de ruimte om te leven en te werken op jouw ritme.

Het vervoer van de toekomst

Openbaar vervoer is een duurzame vorm van mobiliteit die een positieve invloed heeft op het milieu en de maatschappij. Dus hoe meer mensen kiezen voor de trein, hoe beter. En aan de basis van die keuze ligt een state-of-the-art spoornet. Daarom willen we onze Belgische spoorlijnen nog beter, moderner, groter, veiliger en duurzamer maken dan ze al zijn. De digitalisering brengt 1001 mogelijkheden met zich mee. Om die allemaal ten volle te benutten, hebben we jouw knappe kop nodig.

We zijn er voor iedereen

Infrabel een mannenwereld? Nee hoor! Wij werven vrouwen en mannen aan van elke afkomst, alle leeftijden en elke achtergrond. Talenten kiezen ervoor om te werken bij ons voor de gelijke verloning, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, aandacht voor welzijn op het werk, kleine woon-werkafstand, gezonde work-lifebalans, enzovoort.

Jobs met impact

Alle onze vacatures hebben een impact: op het milieu, op de economie, op de maatschappij en zelfs op de planeet. Door te werken voor de spoorwegen draag je jouw steentje bij aan het vervoer van de toekomst. Jouw inzet is dus van onschatbare waarde voor de samenleving. Niet alleen onze jobs zijn vernieuwend, ook ons bedrijf. Infrabel is een werkgever van nu. We beseffen dat je nog een heel leven hebt naast je werk. Daarom bieden we jou genoeg vrije tijd. Via glijdende uren, nachtwerk en weekendwerk bijvoorbeeld.

INFRABEL
Contact

Contacteer dit bedrijf

Marcel Broodthaersplein 2
1060 Sint-Gillis

Volg INFRABEL op Facebook Volg INFRABEL op LinkedIn Volg INFRABEL op Instagram Volg INFRABEL op Twitter

Alle vacatures bij INFRABEL jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf INFRABEL. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.