Jumbo Supermarkt

Hoorde je al van supermarktketen Jumbo? Dit Nederlandse familiebedrijf heeft zijn intrede gemaakt op de Belgische markt. Missie? Die is al een eeuw lang dezelfde: 100 procent tevreden klanten. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. 
 Eind 2019 openen de eerste winkels in België haar deuren. In Pelt, Rijkevorsel en Lanaken worden de eerste Belgische Jumbo’s geopend. Jumbo ziet heel veel kansen in het Belgische supermarktlandschap. De klant hoeft bij Jumbo namelijk niet te kiezen tussen de beste service of een buitengewoon groot assortiment, of altijd lage prijzen. Bij Jumbo is alles inbegrepen.


Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je?


Samen: Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig.
 Ondernemen: We zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. Werken met passie en gedrevenheid, maar ook kostenbewust.
 Winnen: We willen de beste zijn en er alles aan doen om van onze klanten echte fans te maken.
 
 Jumbo komt binnenkort ook naar jouw buurt en dat is goed nieuws! Daarom is Jumbo op zoek naar supergemotiveerde mensen met passie voor food. Wil je samen met ons zorgen voor 100% tevreden klanten in België? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij kan dagelijks het verschil maken. Er zijn diverse vacatures in de nieuwe filialen, kijk zelf dewelke bij jou past. Voor meer informatie over jobs bij Jumbo in België zie www.jobs.jumbo.com 

Jumbo Supermarkt

Alle vacatures bij Jumbo Supermarkt jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Jumbo Supermarkt. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.