Kärcher N.V.

Bij Kärcher werkt een team van 15.330 mensen in 80 landen samen om de wereld schoner te maken. Als familiebedrijf met een focus op duurzaamheid zijn we ervan overtuigd dat de belangrijke zaken in het leven extra zorg nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze nu ​​en ook in de toekomst hun waarde behouden. 
Wij bieden WOW-oplossingen voor reiniging en onderhoud. In het alledaagse en in het buitengewone. Met WOW-producten en WOW-diensten.
 
Bij Kärcher N.V. in Wilrijk kom je terecht in een warme bedrijfscultuur waar iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen en te groeien, en waar authenticiteit wordt gewaardeerd. 
Maar dat is nog niet alles, we hebben nog meer te bieden: Een aantrekkelijk salaris, 20 vakantiedagen plus 12 ADV dagen, een groeps- en hospitalisatieverzekering.  En we houden van fun en teambuildings, traktaties en happy hours om met z'n allen te genieten.
Kortom een geweldige plek om te werken en te groeien !
 

Kärcher N.V.
Volg Kärcher N.V. op Facebook Volg Kärcher N.V. op LinkedIn

Alle vacatures bij Kärcher N.V. jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Kärcher N.V.. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.