KRINGLOOPWINKEL DELTAGROEP

DELTAGROEP omvat Constructief, Kringloopcentrum Z.-W.-Vlaanderen en Mobiel. Als maatwerkbedrijven creeëren we zinvolle jobs voor mensen die moeilijk werk vinden en waarbij nauwe opvolging een kerntaak is.

De Deltagroep is een samenwerkingsverband van vzw Kringloopcentrum Zuid-West-Vlaanderen ('De Kringloopwinkel'), vzw Constructief en vzw Mobiel. We ontwikkelen als maatwerkbedrijven verschillende producten, diensten en activiteiten. Op die manier helpen we onze medewerkers maatschappelijk en professioneel te participeren en versterken we het sociaal weefsel. De 3 vzw's bieden banen en werkervaringskansen voor wie om persoonlijke redenen moeilijk een job vindt. De Kringloopwinkel zorgt ook voor minder afval en een breed aanbod voor elk budget.

Meer informatie over de werking van de groep is te vinden op www.deltagroep.be, www.dekringloopwinkel.be, www.vzwconstructief.be en www.mobiel.be.

KRINGLOOPWINKEL DELTAGROEP
Contact

Contacteer dit bedrijf

MARKEBEKESTRAAT 7
8510 MARKE (KORTRIJK)

Alle vacatures bij KRINGLOOPWINKEL DELTAGROEP jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf KRINGLOOPWINKEL DELTAGROEP. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.