Lakkerij Vandermaesen

Vandermaesen is een middelgroot bedrijf opgericht in 1970. We zijn gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium,staal en verzinkt staal. We beschikken over de expertise en installaties om uw product, na de gepaste voorbehandeling, te voorzien van een corrosiewerende eindlaag. dit gebeurt allemaal op onze site van 20.000 m². Onze onderneming telt 4 lakstraten waar we zowel seriewerk als unieke stukken kunnen lakken.

Sinds de jaren 90 hebben wij ook ons eigen gamma aan afsluitingsmaterialen. Wij zijn fabrikant van een hele reeks artikelen en fungeren als groothandel in deze markt. Door de jarenlange samenwerking met onze klanten die hoge eisen stellen aan coatingsystemen, is het vanzelfsprekend dat kwaliteit voor ons van doorslaggevende betekenis is. Onze expotentiële groei bewijst dat we een volwaardige partner zijn.

Het mag duidelijk zijn dat wij, door onze activiteiten in elke sector een belangrijke rol spelen waarbij diversificaties grote voordelen biedt. Als familiebedrijf zijn wij gehecht aan familiewaarden.

Lakkerij Vandermaesen

Alle vacatures bij Lakkerij Vandermaesen jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Lakkerij Vandermaesen. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.