Law Stone advocaten

Lawstone is een dynamisch en toonaangevend kantoor gespecialiseerd in omgevings- en vastgoedrecht, met een uitstekende reputatie in de sector.

Ons team van 4 advocaten/collega’s onderscheidt zich door haar uitmuntende expertise enerzijds en haar wendbaarheid en sterke cliënt gedreven focus anderzijds, wat resulteert in een trouw klantenbestand. Onze kantoren bevinden zich in Heist-op-den-Berg, Gent (bijkantoor) en vooral in ons nieuwe kantoor te Berchem om onze groei verder te bevorderen. 

Bij Lawstone hebben we een bedrijfscultuur waarin teamwerk, drive en de wens om te winnen centraal staan. Bij ons heeft iedereen zijn plek, krijgt men ruimte om meerwaarde te bieden en zich individueel te ontwikkelen. De wens om bij te dragen tot het collectief succes van het kantoor is wat ons drijft. Dit resulteert in een toegankelijke en ongedwongen werksfeer, gekenmerkt door korte communicatielijnen en faciliterend leiderschap.  

Law Stone advocaten

Alle vacatures bij Law Stone advocaten jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Law Stone advocaten. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.