LDCwood

LDCwood, dochteronderneming van Lemahieu Group, is de eerste officiële ThermoWood®-producent van België. Met 3 productie-ovens bedienen we de Belgische, Franse en Nederlandse markt van thermisch gemodificeerd hout. Sinds de opstart van LDCwood in 2016 zien we een enorme groei in de verkoop van ons ThermoWood® wat resulteert in een jaarlijkse omzet van 6.5 miljoen euro en de investering in 3 nieuwe productie-ovens in 2021.
 
Het innovatief productieproces van ThermoWood® zorgt ervoor dat de duurzaamheid van het hout vergroot en de kwaliteit ervan verbetert. ThermoWood® is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout omdat het hout afkomstig is van snelgroeiende bomen in duurzaam beheerde bossen.
 
Welcome in the world of timber. LDCwood is een dynamisch en financieel gezond bedrijf. Naast de toffe werksfeer krijg je bij ons ook ruimte voor initiatief. LDCwood is een modern bedrijf dat draait om hout: een warm, trendy en authentiek product. Een bedrijf dat continu investeert in mensen en middelen.
 

LDCwood
Volg LDCwood op Facebook Volg LDCwood op LinkedIn

Alle vacatures bij LDCwood jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf LDCwood. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.