LEMAHIEU GROUP

Lemahieu Group is al tientallen jaren een gevestigde waarde in de hout- en platenimport. Sinds de oprichting in 1932 en de fusie tussen Lemahieu Houtimport NV en Lempan Platenimport NV in 2018, focussen we op het vergroten en het verbreden van ons voorraadassortiment hout en platen en het creëren van toegevoegde waarde van hout.

Vanuit onze 2 vestigingen, Gent en Oostende bieden we een compleet assortiment houtproducten leverbaar uit voorraad.

Gent vormt de spil van Lempan Panel Import en Lemahieu Timber Import. De overdekte stockageruimte van meer dan 65 000 m², stockeert een groot assortiment plaatmateriaal (multiplex, hardboard, softboard, garantieplaten en specials zoals MDF Tricoya) en ruw hout (zowel zachthout als hardhout).

Het kloppend hart van onze groep ligt in Oostende. Een state of the art machinepark om onder andere hout te drenken, impregneren, schaven, CNC te bewerken en brandvertragend te behandelen.

We geloven in de toekomst van hout en platen als duurzaam (bouw)materiaal en willen door middel van ecologisch verantwoorde oplossingen hun toepassingen verruimen.

Onze sterktes liggen in de samenwerking tussen de verschillende divisies en de gespecialiseerde vakkennis van onze medewerkers. De 7 divisies delen een hart voor hout. Door middel van verduurzaming, brandvertragende behandelingen, verantwoord aankoopbeheer en maatwerkoplossingen verruimen we samen de toepassingen van hout en platen.

LEMAHIEU GROUP
LEMAHIEU GROUP

Alle vacatures bij LEMAHIEU GROUP jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf LEMAHIEU GROUP. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.