Lokaal bestuur Dessel

Binnen het lokaal bestuur Dessel bouwen we samen met onze mandatarissen aan een open en transparant werkklimaat. We zetten in op het ontdekken en versterken van talenten, omdat we erin geloven dat zowel jij als onze organisatie dan sterker wordt. We bieden jou ontwikkelingskansen, want jij bent het waard ! 
Jij draagt mee de organisatie. Samen bepalen we en werken we aan de gezamenlijke doelen van de organisatie, personeelsleden en mandatarissen ieder vanuit zijn eigen rol en functie. Hierover hebben we heldere afspraken met elkaar. Je staat hierdoor mee aan het stuur van je eigen job en dus draag je ook mee verantwoordelijkheid.
Onze communicatie en samenwerking verloopt in een sfeer van openheid, wederzijds respect en vertrouwen. Bij ons kan je zijn wie je bent, je wordt gezien en gehoord.
Onze leidinggevenden creëren op alle niveaus verbinding. We zetten in op een sterke teamwerking en stimuleren ook team overschrijdend samenwerken. 
Samen met jouw talenten werken we verder aan een natuurlijk veelzijdig Dessel!

Lokaal bestuur Dessel
Lokaal bestuur Dessel Lokaal bestuur Dessel Lokaal bestuur Dessel Lokaal bestuur Dessel
Volg Lokaal bestuur Dessel op Facebook

Alle vacatures bij Lokaal bestuur Dessel jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Lokaal bestuur Dessel. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.