MediaComm

MediaComm Grafisch Interventieteam heeft  meer dan 60 vormgevers in loondienst die dagelijks grafische interventies – voor print en web - verzorgen bij bedrijven in Vlaanderen & Brussel. Onze klanten zijn zowel reclamebureaus en uitgeverijen maar ook KMO’s en multinationals met een marketingafdeling.

MediaComm garandeert de optimale bezetting op elk moment. Binnen de 24 uur is de geknipte grafisch ontwerper bij de klant aan het werk.

Heeft de klant nood aan een structurele oplossing? Ook dan bieden we de juiste oplossing met een vaste vormgever uit onze pool die de klant op vaste tijdstippen grafisch versterkt.

MediaComm is geen traditioneel grafisch bureau, maar een grafisch interventieteam. Onze vormgevers werken bij klanten op kantoor – in heel Vlaanderen en Brussel.

Elk business unit manager opereert vanuit zijn kantoor en staat in voor de sales en vervolgens het matchen van de boekingen met de juiste vormgever.

We hebben een kantoor in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Kortrijk.

MediaComm

Alle vacatures bij MediaComm jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf MediaComm. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.