NIKO

Werken bij Niko

Niko is marktleider in België en produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Niko zet daarbij volop in op een doordacht design, kwalitatief hoogstaande producten en een milieuvriendelijk productieproces. Niko is een bedrijf in volle groei; meer dan 700 werknemers, vestigingen verspreid over heel Europa en een jaarlijkse omzet van meer dan 120 miljoen euro.

In Sint-Niklaas werken meer dan 400 enthousiaste mensen mee aan een betrouwbaar, innovatief en duurzaam bedrijf. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en werken in een professionele, hoogtechnologische omgeving.

Al bij de selectie en rekrutering wordt een eerste klik gemaakt tussen jou, Niko, je leidinggevende en je job. Ook daarna blijven we jou stimuleren om te werken aan de ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en talent. Zo blijft het klikken, zo kunnen we samen groeien.

Om zijn positie te versterken heeft Niko grootse toekomstplannen waarbij jouw talent het verschil kan maken. Laat jij je graag uitdagen door een innoverende job? Ontdek dan snel jouw toekomst in onze vacatures.

NIKO

Alle vacatures bij NIKO jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf NIKO. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.