Politiezone Bredene/De Haan

Elke lokale politiezone heeft zijn eigen karakteristieken en uitdagingen, dit is in PZ Bredene/De Haan niet anders. Onze zone is een meergemeentezone en bestaat uit de kustgemeenten Bredene en De Haan. Het feit dat de politiezone aan de kust ligt geeft een extra dimensie aan de job van interventie-inspecteur. In de zomer trekken namelijk veel toeristen naar onze zone en dit brengt dan ook specifieke uitdagingen met zich mee. Hierdoor blijft werken bij PZ Bredene/De Haan steeds boeiend. 
Daarnaast is PZ Bredene/De Haan geen grote zone. We met een 120-tal collega's en iedereen kent elkaar. Werken in een kleinere zone betekent ook meer zelfstandigheid en een grotere verantwoordelijkheid: je bent eigenaar van jouw dossier en volgt deze op van a tot z. Op deze manier blijf je je brede kennis behouden en uitbreiden. Je kan samen met anderen werken aan de beste oplossing. 
Onze diensten zijn midden 2022 verhuisd naar het nieuw commissariaat in Bredene. Dit gebouw bevat de modernste technologieën en bestaat uit duurzame materialen. Wij geloven dat een sterke werkomgeving zorgt voor een aangename werksfeer. Om de teamgeest en samenhorigheid verder te versterken, wordt er iedere dag voorzien in een tasje soep en/of een stuk fruit. 

Politiezone Bredene/De Haan
Volg Politiezone Bredene/De Haan op Facebook

Alle vacatures bij Politiezone Bredene/De Haan jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Politiezone Bredene/De Haan. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.