Polypane Glasindustrie NV

Polypane Glasindustrie heeft 75 jaar ervaring in de glassector en levert functionele beglazingen voor isolatie, beveiliging en binnenhuisinrichting. We zijn steeds betrokken geweest in de ontwikkeling van nieuwe en aangepaste producten om een antwoord te bieden aan de groeiende vraag om gebouwen op te leveren die energiezuiniger, milieuvriendelijker, duurzamer en veiliger zijn. De glasindustrie heeft op dit vlak zeer innovatieve producten ontwikkelt, waardoor een juiste energiebalans kan behouden blijven en toch de mogelijkheid bestaat zeer transparante gebouwen te ontwikkelen met veel glas. Het is op dit domein dat Polypane zich voornamelijk concentreert wanneer wij advies geven aan architecten en ontwikkelaars. Polypane werkt nauw samen met vlakglasbedrijven actief in Europa zodat wij U de meest geschikte oplossingen kunnen voorstellen bij het ontwerp van uw gebouwen. 
 
Onder de merknamen Polyplus en Polycool brengen wij functionele isolerende beglazingen op de bouwmarkt die kunnen samengesteld worden om te voorzien in thermische isolatie, zonbeheersing, akoestische isolatie, veiligheid enz. Voor elke functie kunnen wij een ruim pallet aan mogelijkheden voorleggen. Wij kunnen U ondersteunen van bij het beginontwerp tot de uiteindelijke oplevering van het gebouw.

Polypane Glasindustrie NV
Volg Polypane Glasindustrie NV op LinkedIn

Alle vacatures bij Polypane Glasindustrie NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Polypane Glasindustrie NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.