Porsche Centre Paal

PORSCHEPorsche Centre Paal
Of je nu een Porschist bent sinds jaar en dag, of eindelijk je stille droom in vervulling ziet gaan, een Porsche kopen is altijd een mijlpaal. En niets of niemand mag dat moment van intens geluk verstoren....
Hoewel wij pas sinds maart 2015 in Paal gevestigd zijn, heeft Porsche Centre Paal reeds een lange geschiedenis en Porsche ervaring. Porsche Centre Paal is immers gegroeid uit Porsche Centre Verellen in Geel, reeds meer dan 30 jaar lang een begrip in de Porsche wereld.
Wij zijn sinds 1985 de officiële Porsche concessiehouder voor de regio Limburg en Kempen. Gedurende heel deze periode hebben wij steeds getracht om, gecombineerd met een uitstekende service en onze jarenlange ervaring, de klant centraal te stellen zodat deze maximaal kan genieten van zijn of haar Porsche.
Centraal gelegen werd in Paal vlak naast de E313 een totaal vernieuwd PorscheCentre gerealiseerd, en dit volgens de laatste normen van Porsche AG.
Ons team bestaat uit professionele medewerkers, allen specialist in hun vakgebied en gepassioneerd door Porsche.

Porsche Centre Paal
Porsche Centre Paal

Alle vacatures bij Porsche Centre Paal jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Porsche Centre Paal. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.