Press Shop & More

Sinds 1923 aanwezig in België


Press Shop & More is het bedrijf achter 3 sterke ketens in pers, retail en convience: Press Shop, Relay en Hubiz. De eerste stappen op de Belgische markt werden gezet in 1923. Al bijna honderd jaar actief in pers en retail in ons land!


Onze winkels 

Onze 170 verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandigen en bevinden zich op de meest strategische plaatsen:

  • luchthavens, metro- en treinstations 
  • belangrijke winkelstraten 
  • shoppingcentra, internationale instellingen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen 


Onze producten

Ons productaanbod beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse klant. Press Shop en Relay bieden naast pers, tabak en loterij, ook boeken, gift cards, geschenkjes, telefoonaccessoires en een brede waaier food & drinks aan (te consumeren in onze coffee corners of on the go). Heel vaak kan je er ook pakjes ophalen en versturen via bpost en/of pakjespunt. Hubiz specialiseert zich nog meer in het convenience-gamma en geeft vorm aan een compacte supermarket in het station. In elk van onze winkels kan je rekenen op een vlotte en snelle bediening met een glimlach. 


Onze historiek

Press Shop & More maakt sinds 01 maart 2022 deel uit van Press Shop holding. Daarvoor behoorde het, onder de naam Ubiway Retail, samen met AMP tot de groep Ubiway, dochterbedrijven van bpost. Voor 2016 ging Ubiway Retail door het leven als LS travel retail Benelux en maakte het samen met de andere entiteiten deel uit van de internationale groep Lagardère Services. Sinds 1923 zijn we actief in België. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Strombeek-Bever. Daar werken een 60-tal medewerkers.

Press Shop & More

Alle vacatures bij Press Shop & More jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Press Shop & More. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.