PRIMORIS BELGIUM

PRIMORIS Belgium is een gespecialiseerd laboratorium voor residu- en contaminantanalyse in de agrovoedingssector, dat bijdraagt tot de verbetering van de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties in de voedingsindustrie met betrouwbare analyses van residuen van pesticiden en contaminanten. Betrouwbare klantondersteuning en kennis van onze sector zitten in ons DNA.  
Wij maken deel uit van de Primoris Holding CVBA, die alle vestigingen en labo's van de Primoris laboratoria en het Belgisch certificeringsbedrijf CKCert groepeert. De vzw Ciboris is een partner van de groep die adviseert en opleidingen geeft.

Wat bieden we jou?

  • Je werkt in een gespecialiseerd hoogtechnologisch en groeiend internationaal bedrijf met toffe collega's;
  • We zorgen voor een duidelijk opleidingsplan met o.a. introductiemomenten in onze verschillende afdelingen, een opleiding in onze kwaliteitswerking en on-the-job training;
  • We zorgen voor een competitief salarispakket in functie van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen;
  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur (na eventuele IBO-periode).

 
Bij PRIMORIS dragen we graag zorg voor onze medewerkers:

  • Bij Primoris is er ruimte voor een open en dynamische aanpak, voor initiatief en permanente ontwikkeling;
  • Afhankelijk van de job is er mogelijkheid tot flexibel thuiswerk;
  • We werken niet alleen aan een duurzame werkomgeving, ook de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers staan met stip bovenaan onze prioriteitenlijst. Zo organiseren we workshops rond ergonomie, mentaal welzijn en zetten we ons actief in voor een gezonde work-life balance!
  • Ook voor sfeer & gezelligheid gaan we voor een 10/10, daar zorgt ons eventteam “De Primotors” voor! Enkele activiteiten: jaarlijkse QUIZ, BBQ en andere fijne after work activiteiten.

 

PRIMORIS BELGIUM
Volg PRIMORIS BELGIUM op LinkedIn

Alle vacatures bij PRIMORIS BELGIUM jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf PRIMORIS BELGIUM. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.