RECON Group

1. RECON Damage Solutions (of RECON Interational), samen met haar gloednieuwe dochter in waterschades en bouwdroging, Drying Solutions, krijgt een eigen identiteit als dienstverlener (reiniging én renovatie) in schades door brand, water en andere calamiteiten. Het bedrijf wordt vandaag de dag geleid door Bob Huys en is gehuisvest in Drogenbos en opereert over heel België. Daarnaast is RECON Damage Solutions een erkende dienstverlener in het verwijderen van alle types van asbest, adviesverlening op maat en het opstellen & beheren van asbestinventarissen. De activiteiten van RECON Damage Solutions zijn er zowel voor particulieren, overheden als de industrie. 
 
2. Ascot is projectontwikkelaar van residentiële bouwprojecten en wordt geleid door Vic Huys. Het bedrijf legt zich toe op appartementsprojecten, inbreiding, PPS en verkavelingen met het oog op het verbeteren van de levenskwaliteit van de omgeving en de inwoners.
 
3. RECON BOUW Nv is het klasse 8 bouwbedrijf van de groep, die als sleutel op de deur totaalaannemer gespecialiseerd is in de woning- en appartementsbouw. De specialisatie van RECON Bouw nv ligt in openbare aanbestedingen (voor oa sociale huisvestingsmaatschappijen). Het bedrijf beschikt over een eigen atelier hout waar binnen-en buitenschrijnwerk professioneel vervaardigd wordt, alsook een eigen atelier PVC voor het vervaardigen van ramen en deuren in PVC. 
Tel hierbij de uitgebreide afdeling ruwbouw, en snel wordt duidelijk dat RECON Bouw over het totaalplaatje beschikt. 
RECON Bouw NV staat voor vakmanschap en sociale innovatie en heeft de voorbije decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van grote technische kennis en een onafgebroken streven naar kwaliteit.
Het is de missie van RECON Bouw om met alle betrokkenen - van bouwheer, over onderaannemers, leveranciers & klanten tot architect – een langdurige samenwerkingsrelatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Er wordt steeds gekozen voor de beste optie prijs – kwaliteit en alles wordt in het werk gesteld om elk project binnen de afgesproken contouren op te leveren. 
Tot eind vorig jaar werden de projecten van RECON Bouw vanuit de vestigingen (Maldegem en Drogenbos) uitgevoerd in hoofdzakelijk Oost -en West-Vlaanderen, en in mindere mate ook Vlaams-Brabant. 
Een uitbreiding van de activiteiten naar heel Vlaanderen en een werking vanuit 3 vestigingen (Maldegem, Drogenbos en Genk, is ondertussen een feit (zie verder). 
 
Recent partnerschap met Bouwbedrijf WIENEN nv: actieterrein Vlaanderen 
4. Sedert begin 2020 is de samenwerking met Bouwbedrijf WIENEN NV uit Genk een feit. 
Dit recente partnerschap biedt voor beide bedrijven een win-win situatie. Al snel was duidelijk dat beide bedrijven op dezelfde golflengte zaten qua structuur, waarden en visie en dat beide bedrijven heel wat gemeenschappelijk hebben.  Zo hebben beide bedrijven hun specialisatie in de woning- en appartementsbouw voor openbare aanbestedingen en bouwden ze een sterke reputatie op als totaalaannemer, elk in hun regio: RECON Bouw NV als klasse 8 bouwbedrijf voornamelijk in Oost-en West-Vlaanderen, Bouwbedrijf WIENEN NV als klasse 7 bouwbedrijf is sterk vertegenwoordigd in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Daarenboven zijn beide bedrijven familiaal gestructureerd en hebben ze een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. 
Dit partnerschap biedt voor Bouwbedrijf Wienen een oplossing op lange termijn gezien er geen familiale opvolging verzekerd is bij hen (wat bij RECON Bouw wel het geval is in de persoon van Wim Huys, als gedelegeerd bestuurder) én stelt het hen in staat voortaan ook klasse 8 opdrachten  aan te nemen. RECON Bouw bestendigt op deze manier hun gestage groei en zal voortaan in staat zijn projecten uit te voeren over heel Vlaanderen. 
 
Dankzij deze schaalvergroting is RECON Bouw NV meer dan ooit klaar voor de toekomstige uitdagingen in de bouwsector, met de digitalisering op kop. 
Dé referentie bij uitstek worden én blijven op vlak van totaalaanneming in Vlaanderen is de visie voor de toekomst. 

RECON Group
RECON Group RECON Group

Alle vacatures bij RECON Group jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf RECON Group. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.