REM-B HYDRAULICS

REM-B Hydraulics (°1985), gevestigd in Beerse, is een toonaangevende,  bloeiende & internationale onderneming, gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van hydraulische componenten.
 
U komt terecht in een dynamisch team binnen een groeiend bedrijf, met een internationaal karakter,  die over de landsgrenzen heen faam geniet in de wereld van hydraulica.
 
Met meer dan 35 jaar ervaring staat REM-B HYDRAULICS garant voor een ongeëvenaarde technologische expertise en kennis van de hydraulische markt.
 
REM.B uit Beerse spitst zich toe op het kwalitatief herstellen, de verkoop en het onderhoud van hydraulische componenten (pompen, motoren, cilinders, ventielen, …) en installaties. Ook voor hoogtechnologische hydraulische groepen en volledig  op maat gemaakt hydraulische projecten kan u bij REM-B terecht.
Verder zijn ze een erkend service center voor hydraulisch hogedruk gereedschap en momentsleutels.
 
REM-B HYDRAULICS streeft er steeds naar op een kwalitatieve, maatschappelijk verantwoorde, veilige en duurzame manier te ondernemen, gecombineerd met de hoogste klanttevredenheid.
 

REM-B HYDRAULICS
REM-B HYDRAULICS REM-B HYDRAULICS REM-B HYDRAULICS REM-B HYDRAULICS

Alle vacatures bij REM-B HYDRAULICS jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf REM-B HYDRAULICS. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.