Rhenus Automotive

De Duitse Groep Rhenus Logistics is een wereldwijde logistieke dienstverlener met een jaaromzet van meer dan € 7 miljard. De groep heeft meer dan 37.500 werknemers aan de slag, verdeeld over 970 locaties. De Rhenus divisies Automotive, Contract Logistics, Freight Logistics en Port Logistics beheren complexe toeleveringsketens en bieden een pakket aan innovatieve logistieke diensten aan.

Rhenus Automotive was in België jarenlang gekend als SML, een van de grootste toeleveringsbedrijven van Ford in Genk. Vandaag verleent Rhenus Automotive logistieke activiteiten voor diverse spelers in de Automotive wereld in Genk en Brussel: van logistieke dienstverlening (warehousing) tot complexe assemblage activiteiten (value added services).

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de automobielsector heeft Rhenus SML de kennis in huis om u de onberispelijke service te bieden die u zoekt. Met een focus op assemblage van assen en een geschiedenis in eindassemblage en motor- en transmissieassemblage bouwen wij voor u een lijn op maat die kwaliteit, ergonomie en veiligheid biedt.

Ons belangrijkste doel is om vooruit te blijven gaan en tegelijkertijd in te spelen op de kortere innovatiecycli in de auto-industrie.
We streven ernaar om aan de eisen van onze eindklanten te voldoen door flexibel te zijn, te investeren in opleiding en onze processen in de fabriek voortdurend te optimaliseren.


We voorzien u van alle logistieke diensten zoals transport en tijdelijke opslag en voeren een eindinspectie uit van elk product dat aan onze klanten moet worden geleverd. We streven naar de hoogste uitgaande kwaliteit en met onze knowhow zijn we een bewezen betrouwbare partner voor de automobielsector.

Rhenus Automotive
Rhenus Automotive Rhenus Automotive Rhenus Automotive

Alle vacatures bij Rhenus Automotive jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Rhenus Automotive. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.