Röchling

De internationale Röchling-groep staat met een omzet van 1,84 miljard euro en meer dan 10.000 medewerkers verdeeld over 88 vestigingen in 25 landen voor competentie in kunststof. Wij maken gebruik van het unieke potentieel van dit materiaal voor het maken van half-afgewerkte producten tot en met complexe systemen, en dit in drie afdelingen: industrial, medical en automotive.

De afdeling Automotive ontwikkelt en fabriceert componenten en systeemoplossingen op het vlak van de aerodynamica, aandrijving en nieuwe mobiliteit. In ons streven naar een klantgeoriënteerde aanpak en een globale aanwezigheid leggen wij onze focus op de actuele uitdagingen van de automobielindustrie: beperking van uitstoot, gewicht en brandstofverbruik.

De activiteiten van Röchling Automotive Gijzegem zijn toegespitst op technische spuitgietstukken voor verschillende automobielconstructeurs. Röchling Automotive Gijzegem heeft een vlakke organisatiestructuur en telt vandaag ruim 180 medewerkers. Wij realiseren jaarlijks een omzet van ± 43 miljoen euro.

Röchling
Contact

Contacteer dit bedrijf

Nijverheidslaan 12
9308 Gijzegem

Alle vacatures bij Röchling jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Röchling. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.