Roland Central Europe nv

Roland is een autoriteit wat betreft ontwikkeling, productie en distributie van elektronische muziekinstrumenten en accessoires zoals piano's, keyboards & synthesizers, gitaarproducten, versterkers en digitale opnameapparatuur. Ons European Distribution Center is gevestigd in Geel.
 
Bij Roland kan je rekenen op een vriendelijke, down-to-earth sfeer. Ondanks het feit dat ons bedrijf wereldwijd actief is, is onze werkomgeving niet corporate. We houden van collega's met een persoonlijkheid die wordt gekenmerkt door zelfstandigheid, enthousiasme en positiviteit. We zijn steeds op zoek naar mensen die gedreven zijn om zichzelf te ontwikkelen en bij te leren. Als jij daarbovenop ook een passie hebt voor Roland, onze producten of muziek in het algemeen, dan maakt dat de match compleet.
 

Roland Central Europe nv
Roland Central Europe nv Roland Central Europe nv Roland Central Europe nv Roland Central Europe nv Roland Central Europe nv Roland Central Europe nv

Alle vacatures bij Roland Central Europe nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Roland Central Europe nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.