SMURFIT KAPPA TURNHOUT

 

Smurfit Kappa is de Nr. 1 in Europa voor de productie van golfkartonnen verpakkingen, containerboard en 'bag in box'. Wij zijn sectorleider met 370 productielocaties over de hele wereld,  vertegenwoordigd in 21 Europese landen en 13 landen in Noord- en Zuid-Amerika.

 
Om de beste te zijn hebben we de beste mensen nodig!
 
Smurfit Kappa is één van de meest dynamische, door innovatie aangedreven en succesvolle bedrijven ter wereld. Om dat succes voort te zetten zijn we op zoek naar de beste professionals.
 
De toekomst van ons bedrijf wordt gevormd door de mensen die we aannemen. Daarom geloven we dat de grote vraag niet is waar wij jou mee naartoe nemen, maar waar jij ons mee naartoe neemt.
 
Smurfit Kappa biedt tal van mogelijkheden en we hebben een groot aantal bewezen middelen beschikbaar om al onze medewerkers te helpen en in staat te stellen hun vaardigheden verder te ontwikkelen en hun potentieel maximaal te benutten. In ruil daarvoor worden ze rijkelijk beloond en hebben ze uitdagende en stimulerende carrières.
 
Wil jij samen met ons bouwen aan het succes van onze klanten? Stuur dan snel je CV en contactgegevens naar HR.Turnhout@SmurfitKappa.be

SMURFIT KAPPA TURNHOUT

Alle vacatures bij SMURFIT KAPPA TURNHOUT jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf SMURFIT KAPPA TURNHOUT. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.