STAD LOMMEL

"Lommel is een stad met 33.000 inwoners gelegen in Noord-Limburg. Samen bouwen we aan een warme, duurzame, innoverende en bruisende stad. Waar we buurten verbinden, bezoekers inspireren, verenigingen ondersteunen en ondernemers alle kansen bieden. Waar het goed is voor jong en oud om te wonen, te werken en te leven. Dit vertaalt zich in tal van ambitieuze projecten waar zowel medewerkers, burgers als externe partijen aan meewerken.

Achter deze werking zit een team van meer dan 350 medewerkers verspreid over verschillende locaties. De variërende en boeiende jobinhoud, in combinatie met de fijne samenwerking onder collega's zijn onze belangrijkste troeven. Een job bij Stad Lommel betekent een hart hebben voor deze stad. Wij geloven dat door te investeren in de passie, kennis en het welzijn van onze medewerkers, de Lommelaar hier zelf de vruchten van plukt. Ons enthousiast team van medewerkers bouwt verder aan een efficiënte, vlot toegankelijke dienstverlening op maat van iedereen."

STAD LOMMEL
Contact

Contacteer dit bedrijf

HERTOG JANPLEIN 1
3920 LOMMEL

Alle vacatures bij STAD LOMMEL jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf STAD LOMMEL. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.