Stageco Belgium NV

Vanuit het landelijke Tildonk zijn wij marktleider en trendsetter in de ontwikkeling en montage van alle mogelijke soorten tijdelijke stalen structuren voor de evenementensector.

Sinds de start van het Stageco avontuur in 1985 trokken wij de baan op met de grootste rocksterren, bouwden wij state-of-the-art structuren voor de bekendste modemerken en ondersteunden onze tijdelijke structuren pausen, presidenten en zowat alle sport-grootheden.  Wij reizen van Amerika tot Afrika, via Azië en Oceanië terug tot in Zuid Amerika, vaak in de tijdspanne van één jaar.

Ook afgelopen jaar konden wij enkele van de grootste tours wereldwijd tot ons klantenbestand rekenen.

Creativiteit, teamwork en een ‘can do’ mentaliteit maken de kern uit van onze bedrijfscultuur; nee zeggen doen we zelden; ja zonder alle antwoorden te hebben des te meer.

‘never a dull moment’ is onze officieuze bedrijfsslogan en we draaien ons hand niet om voor een technische uitdaging of een logistieke puzzel.

Stageco Belgium NV

Alle vacatures bij Stageco Belgium NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Stageco Belgium NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.