STG

Stg bvba is een door de wol geverfd team van professionelen onder leiding van Guy Steyaert. Wij zijn gespecialiseerd in een ruime waaier aan opdrachten: van opritten tot terrassen, van grondwerken tot gevelrenovatie.

Bij ons geldt ‘de juiste man op de juiste plaats’, waardoor wij geen probleem uit de weg gaan. Dit is de garantie voor resultaten waar wij telkens fier op zijn. Met een kleine ploeg die bestaat uit specialisten én polyvalente duizendpoten kunnen wij ook middelgrote projecten aan. Getuige daarvan ons portfolio.

Ervaring en opleiding

Na een ruime ervaring in wegenis-, grond- en rioleringswerken besluit ik mijn eigen zaak op te richten in 2008. Afgestudeerd als industrieel ingenieur bouwkunde vatte ik mijn carrière aan in 1991 bij NV Tramo als werfleider.

Vervolgens heb ik bij NV Aswebo, NV Aclagro, NV Willy Van Calsteren en NV Verhaeren en Co als werfleider/projectleider heel wat ervaring en kennis opgedaan. Voldoende bagage dus om mijn eigen zaak op te starten in 2008.

Onze troeven

  • Ieder project wordt uitgevoerd onder toezicht en met medewerking van de bedrijfsleider
  • Wij bieden u de hoogste kwaliteit, aan een betaalbare prijs
  • Een persoonlijke aanpak waarbij u als klant de bedrijfsleider rechtstreeks kan aanspreken

STG

Alle vacatures bij STG jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf STG. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.