Straaltechniek Internationaal

BIG ENOUGH TO COPE, SMALL ENOUGH TO CARE
Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk. Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.
 
Strategie
 
Wij voorzien metaalverwerkende bedrijven binnen verschillende sectoren van de meest innovatieve oplossingen. Dat doen wij met een sterke focus op R&D en vanuit een zeer flexibele organisatie. Onze uiterst bekwame engineers verdiepen zich volledig in elk specifiek probleem en leggen de lat daarbij zeer hoog. Inzichten die we hebben opgedaan bij eerder opgeleverde installaties, verwerken wij waar mogelijk in een nieuw concept.
 
Innovator
 
Straaltechniek International ontwerpt, ontwikkelt én bouwt complete installaties voor shot peening en high-end straaltoepassingen. Deze worden ‘turnkey’ opgeleverd en zijn volledig afgestemd op de individuele wensen van de klant. Waar mogelijk beperken wij handmatige interventies tot een minimum; robotisering passen wij in hoge mate toe.
 
Naast maatwerkoplossingen levert Straaltechniek International een breed scala aan standaard straalapparatuur met toebehoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor perslucht- en verfspuitapparatuur en zijn wij exclusief leverancier voor metalliseerapparatuur van het Engelse bedrijf Metallisation.
 
Met meer dan 30 jaar ervaring beschikken wij over een zeer ruime kennis op het gebied van droog- en natstralen, shot peenen en straalmiddelen.
 

Straaltechniek Internationaal
Volg Straaltechniek Internationaal op LinkedIn

Alle vacatures bij Straaltechniek Internationaal jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Straaltechniek Internationaal. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.