The Job Store

Bij The Job Store staat het ontdekken van de passie bij onze stakeholders (kandidaten, klanten, werknemers en leveranciers) centraal. Met dit als basis bouwen wij verder aan hun geluk.
 
Onze corebusiness is natuurlijk mensen aan het werk zetten, wat we met zeer veel passie doen. Wij richten ons vooral op tewerkstelling van kandidaten in korte en lange/vaste aanwervingsopdrachten. Bij de lange en vaste aanwervingsopdrachten wordt er vooral gewerkt vanuit de kandidaten, terwijl er bij de korte opdrachten gewerkt wordt vanuit de vacature-aanvraag. Daarnaast zullen we sourcen met als doel om pools op te zetten voor onze klanten. Onze kandidaten gaan we door een "proximity en service gerichte" stijl aantrekken om ze zo aan The Job Store én onze klanten te binden. Naast de klassieke kanalen van VDAB, Stepstone, Vacature, etc. zullen we onze kandidaten ook gaan creëren op maat van de noden van onze klanten door webbased korte infosessies aan te bieden aan de kandidaten en klanten.
 
In de schaarste van de arbeidsmarkt zullen we onze focus leggen op de profielen en de sectoren waarbij er het meest werkzoekenden aanwezig zijn. Daarnaast willen we als bedrijf met een social responsibility ook inzetten voor mensen die momenteel aansluiting in de arbeidsmarkt missen.
 
Iedereen met passie verdient een kans op een gelukkig leven. Een job maakt hier een groot onderdeel vanuit.
 
Bedrijven willen we bijstaan in de begeleiding van hun werknemers om hun te leiden naar een ander en voor sommigen een gelukkiger leven. Hierbij gaan we vooral op zoek naar de passie van de werknemers en gaan we hen helpen met oriënteren naar een andere job. Ondertussen gaan we deze bedrijven ook helpen met de zoektocht naar gepassioneerde medewerkers.

The Job Store
Volg The Job Store op Facebook

Alle vacatures bij The Job Store jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf The Job Store. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.