Thuiszorg Familiezorg

Thuiszorg Familiezorg (officieel: Familiezorg West-Vlaanderen vzw) staat voor een breed aanbod van professionele en vrijwillige, basis- en gespecialiseerde zorg aan huis: gezinszorg, kraamzorg, zorg bij ziekenhuisontslag, huishoudhulp, vrijwillige oppashulp, zorgbemiddeling, ergotherapie aan huis, psychologische ondersteuning, thuisverpleging, thuisbegeleiding bij dementie...

Thuiszorg Familiezorg werkt in heel West-Vlaanderen en ook in de aangrenzende gebieden van Oost- Vlaanderen (onder de naam Thuiszorg De Zon).

Thuiszorg Familiezorg bestaat 75 jaar en is een gevestigde waarde in het thuiszorglandschap. Onze organisatie biedt op jaarbasis zorg en ondersteuning aan meer dan 11.000 cliënten en is een warme en betrokken werkgever voor meer dan 1700 medewerkers.

Thuiszorg Familiezorg is een vrije, autonome dienst en staat dan ook open voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst, levensfilosofie, financiële situatie...

Thuiszorg Familiezorg staat resoluut achter de keuzevrijheid van haar cliënten en werkt doelgericht samen met alle zorg- en hulpverleners van de cliënt.

Onze medewerkers hebben bijzondere aandacht voor de kracht én de kwetsbaarheid van iedere unieke persoon, vanuit het vertrouwen en het geloof in de waardigheid van elke mens.

Thuiszorg Familiezorg staat open voor het groeipotentieel en de talenten van haar medewerkers. We geven onze medewerkers graag alle kansen tot persoonlijke ontplooiing, onder andere in ons eigen opleidings- en vormingscentrum. Evenwaardige samenwerking, medeverantwoordelijkheid, gezinsvriendelijkheid en geborgenheid zijn kernwaarden in ons medewerkersbeleid.

 

Thuiszorg Familiezorg
Volg Thuiszorg Familiezorg op Facebook Volg Thuiszorg Familiezorg op LinkedIn

Alle vacatures bij Thuiszorg Familiezorg jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Thuiszorg Familiezorg. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.