Topa Packaging BV

Topa is een toonaangevende organisatie met 100 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met een vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren wij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen uit ons eigen assortiment en op maat.
 
Dankzij een groot assortiment aan transportverpakkingen, industriële verpakkingen, beschermende verpakkingen, retail verpakkingen en displays, kunnen wij met u meedenken en u adviseren. Onze verpakkingsspecialisten begeleiden u vanzelfsprekend bij uw verpakkingsvraagstuk. Zij zijn technisch onderlegd en kennen uw branche als geen ander. Hierdoor zijn zij een inhoudelijk sterke gesprekspartner.
 
Dit maakt van Topa een betrouwbare partner voor al uw verpakkingsmateriaal; van advies tot aankoop. Topa levert verpakkingen voor o.a. de industrie, e-commerce, logistiek & fulfilment, food, retail en telecom. Onze producten komen tegemoet aan vele marktsectoren, inclusief levensmiddelenfabrikanten, consumptiegoederen en industriële producten. Hiermee willen wij u helpen nog succesvoller te zijn in uw markt en de zorgen weg te nemen bij het ontwikkelen van verpakkingen.
 
De naam `Topa' is ontstaan uit de woorden TOuw en PApier. Het bedrijf bestaat al al sinds 1922 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een autoriteit in de verpakkingsindustrie. Inmiddels bestaat de Topa Groep uit de volgende onderdelen:
Topa Verpakking
Topa Packaging
Topa Thermal
 
Sinds mei 2022 is Topa, officieel, een klimaatneutraal bedrijf geworden. Ons doel is dat te blijven en tegelijkertijd stappen te zetten om de CO2 uitstoot van onze entiteiten en onze producten zoveel mogelijk te vermijden en reduceren. Duurzaamheid en klimaatneutraliteit zijn nu voor Topa ook een specifiek beleidsgebied geworden waar met heel de organisatie sterk op ingezet zal worden.
 

Topa Packaging BV
Volg Topa Packaging BV op Facebook Volg Topa Packaging BV op LinkedIn

Alle vacatures bij Topa Packaging BV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Topa Packaging BV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.