Valcke Prefab Beton nv

Als familiaal bedrijf hechten we bijzonder veel belang aan de sfeer op de werkvloer. Werknemers met een levenslange carriere binnen ons bedrijf zijn geen uitzondering en daar zijn we trots op. Op de werkvloer en onze werven zetten we in op veiligheid en collegialiteit. 
Valcke Prefab Beton bestaat sinds 1930 en heeft in al die jaren een sterke reputatie opgebouwd in het realiseren van industriële en agrarische bouwprojecten, volledig in prefab beton. In de voorbije 90 jaar bleven we niet stilstaan en werd steeds geïnvesteerd in innovatie en een fijne werkomgeving. Zo kunnen we de kwaliteit van onze projecten garanderen en bouwen we aan een ideale werkomgeving.
Zin om deel uit te maken van ons verhaal? Bekijk dan zeker ons jobaanbod en aarzel niet om ons te contacteren indien je meer uitleg wenst over een van de vacatures.

Valcke Prefab Beton nv
Valcke Prefab Beton nv Valcke Prefab Beton nv Valcke Prefab Beton nv Valcke Prefab Beton nv Valcke Prefab Beton nv Valcke Prefab Beton nv Valcke Prefab Beton nv

Alle vacatures bij Valcke Prefab Beton nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Valcke Prefab Beton nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.