Van Regenmortel

Glaswerken Van Regenmortel is een familiebedrijf dat reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken, plaatsen en afleveren van glas, aan zowel particulieren als aan bedrijven. Bezoek onze onlangs vernieuwde toonzaal in Herselt en ontdek de vele glastoepassingen voor zowel binnen als buiten!

Zo kan u bij ons terecht voor het vervangen van uw enkel glas naar hoogrendements glas, met behoud van uw bestaande ramen. In het uitgebreide en steeds vernieuwende gamma vindt u beglazing die rekening houdt met zonnewering, geluidswering of uw privacybehoeften.

Ook glazen deuren, doucheglas, spiegels, spatwanden in gelakt glas, kachelglas, balustrades... zijn maar enkele van de vele toepassingen die mogelijk zijn met glas.

Boren, slijpen, snijden, zandstralen of CNC-bewerkingen? Dankzij ons gemoderniseerd machinepark kunnen wij elke glasbewerking aan.

Van Regenmortel
Contact

Contacteer dit bedrijf

Herentalsesteenweg 41
2230 Herselt

Alle vacatures bij Van Regenmortel jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Van Regenmortel. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.