Vandersanden

Trots op je job. Bij Vandersanden.
 
Je bouwt samen met je collega's en klanten mee aan de mooiste projecten, gericht op een openbare ruimte waarin mensen zich goed voelen. Vandersanden denkt niet in jaren, maar in generaties. We ondernemen niet alleen voor onszelf, we willen bijdragen aan de oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen die op ons afkomen. Een missie die je werk betekenis geeft, zodat je trots kunt zijn op je job bij Vandersanden.
 
Ons DNA:
 
Eigenaarschap 
Bij ons werken denkers en doeners, praters en zoekers. Samenwerking en eigen verantwoordelijkheid (eigenaarschap) vormen voor onze medewerkers de rode draad in het bedrijfsproces. We willen inspireren en verbinden, zo bieden we een werkomgeving waarin inspiratie en interactie de norm zijn. 
 
Opleiding en groei
Bij ons geloven we in jouw potentieel. Daarom bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en persoonlijke coaching om het beste uit jezelf te halen. Samen bouwen we aan een succesvolle carrière.
 
Energieke werkomgeving
Onze werkplek is ontworpen om jouw energieniveau hoog te houden. Geniet dagelijks van o.a. vers fruit, zodat je met volle kracht aan de slag kunt.
 
Kameraadschap
We zijn niet alleen collega's, maar een hechte community. Bij ons werk je niet alleen, je leeft en geniet ook samen met je collega's. Regelmatige evenementen en activiteiten, after work party's en zelfs familieweekends zorgen voor een band die verder gaat dan de werkvloer.
 
Extraatjes buiten je loonpakket
Ook niet onbelangrijk zijn de voordelen van werken bij ons: smakelijke maaltijdcheques elke maand, jaarlijkse eco-cheques om je groene levensstijl te ondersteunen, een geruststellende hospitalisatieverzekering en een beschermende groepsverzekering.

Vandersanden
Vandersanden Vandersanden Vandersanden Vandersanden

Alle vacatures bij Vandersanden jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Vandersanden. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.