Vleeswaren Michielssen

Het was reeds in het begin van de 20ste eeuw dat de familie Michielssen interesse begon te tonen voor vee en vlees, wat resulteerde in de opening van een slagerij in 1926.
In 1969 barst de slagerij Michielssen uit zijn voegen en beslist Louis Michielssen om zich verder toe te spitsen op zijn grote passie, nl. kwaliteitsvleeswaren produceren. De geboorte van LMJ is een feit. 

Met de jaren wordt er een kwaliteitsgamma uitgebouwd dat ondanks alle veranderde eetgewoontes nog steeds een "must" is voor elke slagerij. 
Rond 1990 geeft Louis zijn bedrijf door aan zijn drie gedreven zonen Lou, Ji en Luc en zij bouwen de firma verder uit steundende op drie belangrijke peilers, nl.:

  • PRIJS : Kwaliteitsvleeswaren aan zeer scherpe prijzen;
  • KWALITEIT : Produceren volgens zeer strikte hygriënische normen;
  • SERVICE : Snelle leveringen met eigen transport en het inspelen op de vragen van de klant.

In 1996 wordt het ISO Certificaat behaald en wordt er geproduceerd volgens de strikte HACCP normen. De zeer strenge BRC norm werd in 2005 behaald en in 2012 behaalde we de nog stiktere IFS-norm. Onder deze strenge en strikte normen en reglementeringen blijft ook nu de oorspronkelijke drijfveer dezelfde, nl. kwaliteitsvleeswaren produceren zonder het ambachtelijk karakter uit het oog te verliezen.

Ons team zorgt nu dagelijks voor lekkere, ambachtelijke hoogwaardige kwaliteitsvleeswaren zodat wij heden kunnen ogen op een ruim assortiment van gezouten, gerookte, gekookte en gebakken vleeswaren of anders gezegd; "Een wereld van ambachtelijke vleeswaren" 

Vleeswaren Michielssen

Alle vacatures bij Vleeswaren Michielssen jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Vleeswaren Michielssen. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.