WAAK

WAAK heeft als maatwerkbedrijf een duidelijke missie: duurzame en aangepaste tewerkstelling creëren met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We doen dit reeds sinds 1965 en met succes. WAAK telt ondertussen 2 000 medewerkers die samen 500 klanten bedienen en een omzet van 40 miljoen EUR realiseren waarvan een derde export. In en rond Kuurne hebben we 80 000 m² productieruimte beschikbaar verdeeld over 3 sites.
 

We zijn actief in verschillende domeinen: industriële assemblage, manuele montage, verpakkingswerk maar ook diensten op verplaatsing en eigen producten. Daarnaast ontwikkelen we ook nieuwe activiteiten binnen de circulaire economie.
 

Onze uitdaging bestaat uit het voortdurend zoeken naar een goede balans tussen onze sociale en economische prioriteiten. Hiervoor is overleg nodig, vooral intern maar zeker ook met onze klanten en leveranciers. We streven naar échte partnerships en duurzaamheid is doorslaggevend in alles wat we ondernemen. De winnaars zijn uiteraard onze medewerkers maar zeker ook onze klanten. Zij kunnen rekenen op een uiterst betrouwbare en professionele partner.
 

WAAK is niet zomaar een werkgever. Vanuit onze missie gaan we resoluut voor duurzame relaties. Niet alleen met onze klanten, maar ook en vooral met onze medewerkers. We zoeken enthousiaste collega’s in ondersteunende en leidinggevende functies. Werkzekerheid is dan ook een grote troef bij WAAK. Bovendien kan je hier maximaal kansen grijpen om je eigen potentieel en talenten te ontwikkelen. Want actieve ondernemerszin is wat ons allemaal bindt. We vormen een hecht en bruisend team dat met beide voeten stevig in de realiteit staat en met open blik naar de toekomst kijkt. Ligt jouw toekomst ook bij WAAK?

WAAK
Volg WAAK op Facebook Volg WAAK op LinkedIn

Alle vacatures bij WAAK jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf WAAK. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.