WAAK

WAAK is een productie- en dienstenbedrijf dat 2000 werknemers tewerkstelt in bedradingssystemen, metaal, montage, verpakking, groen, enclave en schoonmaak. Als maatwerkbedrijf creëren wij duurzame en aangepaste tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

WAAK is niet zomaar een werkgever. Vanuit onze missie gaan we resoluut voor duurzame relaties. Niet alleen met onze klanten, maar ook en vooral met onze medewerkers. We zoeken enthousiaste collega’s in ondersteunende en leidinggevende functies. Werkzekerheid is dan ook een grote troef bij WAAK. Bovendien kan je hier maximaal kansen grijpen om je eigen potentieel en talenten te ontwikkelen. Want actieve ondernemerszin is wat ons allemaal bindt. We vormen een hecht en bruisend team dat met beide voeten stevig in de realiteit staat en met open blik naar de toekomst kijkt. Ligt jouw toekomst ook bij WAAK?

WAAK
Volg WAAK op Facebook Volg WAAK op LinkedIn

Alle vacatures bij WAAK jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf WAAK. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.