Waterleau Group

Waterleau Group - Wespelaar

Waterleau is een milieutechnologiebedrijf gespecialiseerd in afvalwaterzuivering, drinkwaterproductie en waterhergebruik. Daarnaast is het Leuvense bedrijf ook actief in luchtzuivering, vergisting van organisch afval en energierecuperatie. De voorbije 20 jaar groeide het binnen deze niche uit tot één van de grotere spelers wereldwijd: enerzijds in de industrie (voornamelijk in de wereld van de voeding en de brouwerijen), maar ook in internationale overheidsprojecten. Waterleau werd opgericht in 2000 en telt vandaag een 500-tal medewerkers wereldwijd.

Waterleau Metaalconstructies - Dendermonde

Waterleau metaalconstructies kan terugblikken op 100 jaar vakmanschap in industriële RVS en staal constructies, tanken- en apparatenbouw. Het metaalconstructieatelier is gespecialiseerd in maatwerk in inox, staal of aluminium en beschikt over referenties in zowat alle industriële sectoren.

Waterleau NewEnergy – Ieper

Waterleau NewEnergy Ypres is een vergistingsinstallatie waar dagelijks 300 ton organisch afval wordt omgezet in elektriciteit.

Waterleau Group
Contact

Contacteer dit bedrijf

radioweg 18
3020 Veltem-Beisem

Alle vacatures bij Waterleau Group jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Waterleau Group. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.